B2B  | 

PIZZA PREP STATION WITH GRANITE WORKTOP for bakery trays 400×600

Na linię stołów chłodniczych GORT  składa się wiele modeli tych urządzeń. Stoły chłodnicze mają zastosowanie w szeroko pojętej gastronomii. Stanowią połączenie powierzchni roboczej oraz technologii chłodzenia, tym samym umożliwiają szybki dostęp do produktów, wymagających obniżonej temperatury przechowywania.  

Stoły chłodnicze w zależności od modelu wyposażone są w drzwi skrzydłowe pełne lub przeszklone oraz moduły 2 lub 3 szuflad. Istnieje możliwość zamówienia stołu ze zlewem bądź szufladą nad komorą agregatu. 
Blaty robocze mogą być wykonane z granitu lub ze stali nierdzewnej z różną kombinacją rantów (bez rantów, rant z tyłu, rant z tyłu i po bokach, rant z tyłu i z prawej, rant z tyłu i lewej).

W zależności od warunków powierzchniowych lokalu dostępne są 2-, 3-, 4-komorowe stoły chłodnicze. 

Obudowa zewnętrzna i wnętrze stołów chłodniczych wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej zapewnia długie użytkowanie urządzenia i łatwe czyszczenie.

W trosce o nasze środowisko naturalne w stołach chłodniczych został zastosowany ekologiczny czynnik chłodniczy.

PIZZA PREP STATION WITH GRANITE WORKTOP for bakery trays 400×600
 

Ask for a product


    PRODUCT CODE: CKP201110-207FV

    BASIC FEATURES

    external dimensions 2065 x 750 x 850 mm 
    power 230 V
    power supply 0,55 kW
    capacity 570 L
    temperature range +2 ÷ +10oC
    refrigerant R290
    insulation thickness (poliuretan) 50 mm

    Pizza Prep Station with granite worktop:

    • Granite worktop (gray) with upstand h = 200 mm (from 3 sides), to be combined with topping fridge CNC2100-206AV (to be ordered separately).
    • Full doors.
    • Designed to bakery trays 400×600 mm
    • Casing made of stainless steel.
    • Forced air refrigeration.
    • Digital temperature control and display.
    • Evaporator with anti-corrosion coating.
    • Removable rails supports for easy cleaning.
    • Removable magnetic door gasket.
    • Recessed cooling chamber’s bottom.
    • Condensate evaporation.
    • Automatic and manual defrosting.

    • Compressor compartment mounted on the right hand side (optionally on the left hand side).

    • Designed to ambient temperature +30oC.

    • Height adjustable s/s legs (optionally castors).

    • 2 sets of runners for each chamber with door.

    • Optional equipment:

      • Chef’s knife drawer at the top of the compressor compartment
      • locks
      • compressor compartment mounted on the left hand side
      • castors