B2B  | 

Galeria

Wave Międzyzdroje Resort & SPA
2022-02-14

Restauracje z dwupoziomową kuchnią, wyposażoną w urządzenia dla profesjonalnej gastronomii marki GORT oraz indywidualne wykonanie okapów wentylacyjnych, spełniających wszystkie wymagania inwestora.

UŻYTECZNE NADSTAWKI DO URZĄDZEŃ GRZEWCZYCH
2019-11-07

System nadstawek do urządzeń grzewczych z Linii 700 i Linii 900 znakomicie ułatwia pracę w kuchni. Pozwala wygospodarować dodatkową przestrzeń odkładczą,

BUFET CHŁODNICZY CENTRALNY Z NADSTAWKĄ
2019-09-16

Elegancki bufet chłodniczy z obszernymi wnękami na talerze i blatem z naturalnego czarnego kamienia. Bufet centralny, dostępny dla konsumentów z każdej strony, wykonany

URZĄDZENIA DROP-IN W BISTRO W OPOLU
2019-08-22

Gama urządzeń do zabudowy (drop-in) Gort pozwala budować systemy wydawania potraw. Uzupełnienie stanowią eleganckie nadstawki przystosowane do współpracy

ZESTAW BUFETÓW MOBILNYCH
2019-07-24

Bufety mobilne mogą być neutralne, chłodnicze lub grzewcze. Za pomocą zestawu bufetów mobilnych dobranych do charakteru obiektu można obsłużyć różnego typu imprezy.

URZĄDZENIA GORT W KANTYNIE W ŚWIDNICY
2019-07-20

Urządzenia Gort sprawdzają się w kantynach każdego rozmiaru – od niewielkich (jak np. kantyna w Świdnicy) do największych, których wymagana wydajność musi być dostosowana

Baltivia Sea Resort **** w Mielnie
2019-04-01

Zaplecze kuchenne hotelu Baltivia Sea Resort **** w Mielnie

urządzenia grzewcze
Restauracja w Oświęcimiu
2019-04-01

Zaplecze kuchenne restauracji w CH Park Shop w Oświęcimiu. Urządzenia grzewcze, chłodnicze, meble, okapy.

BUFET IDEALNIE DOPASOWANY
2019-01-23

Wymiary bufetu precyzyjnie dopasowane do pomieszczenia i słupów konstrukcyjnych. W bufecie widocznym na zdjęciach zastosowano nieczęsto spotykane rozwiązanie – tj. nierdzewny blat.

Czemu nie (GDYNIA)
2018-11-06

Restauracja bufetowa CZEMU NIE w Gdyni to kolejny przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń i rozwiązań marki GORT. Tym razem chodzi o wyposażenie zaplecza kuchennego, zmywalni, przestrzeni magazynowej oraz 

bary
BARY „BLIŹNIAKI”
2018-08-01

Bary widoczne na zdjęciach tuż przed zapakowaniem i przygotowaniem do transportu. Pojadą do ciepłych krajów. Jak każda lada barowa, również i te zostały wykonane na zamówienie. 

Hotel Unicus Palace w Krakowie
2017-11-19

Hotel Unicus Palace w Krakowie to kolejny przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń i rozwiązań marki GORT,  w której liczyły się staranne pomiary i precyzja wykonania

Zestaw bufetów w Luxemburgu
2017-10-18

Kolejna realizacja z zastosowaniem urządzeń i rozwiązań marki GORT na indywidualne zamówienie. Tym razem chodzi o zestaw 7 bufetów i dwóch stanowisk kasowych

Supermarket w Katarze
2017-09-29

Supermarket w Katarze to kolejny przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń i mebli marki GORT. Stoły robocze, urządzenia grzewcze i chłodnicze stanowią tu nieodłączny

Restauracja z sufitem wentylacyjnym
2017-09-19

Przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń GORT i rozwiązań na zamówienie. Poszukaj inspiracji, popatrz na zastosowane rozwiązania.

Elegancki zestaw bufetów
2017-06-05

Restauracja w hotelu uzdrowiskowym w Kamieniu Pomorskim to kolejna realizacja z zastosowaniem urządzeń chłodniczych marki GORT.

RESTAURACJA W NIEMCZECH
2017-05-11

Restauracja w Niemczech to przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń marki GORT i rozwiązań na zamówienie. Poszukaj inspiracji, popatrz na zastosowane rozwiązania. Być może któreś z nich zechcesz powtórzyć. 

Restauracja we Francji
2017-05-05

Restauracja we Francji to przykład realizacji z zastosowaniem urządzeń GORT i rozwiązań na zamówienie. Poszukaj inspiracji, popatrz na zastosowane rozwiązania. Być może któreś z nich zechcesz powtórzyć. 

bufet Gort
Bufety chłodnicze
2016-10-14

BUFET CHŁODNICZY często jest elementem wyposażenia hotelu. Prezentujemy kolejne przykłady bufetów chłodniczych. Jak wiele produktów naszej marki, tak i te bufety trafiły do hotelu poza granicami naszego kraju. 

bufet-mobilny- gort
Bufety mobilne
2016-05-31

BUFETY MOBILNE to w ostatnim czasie już chyba trend. Wybór klientów pada coraz częściej na to właśnie rozwiązanie. To nie tak, że bufet mobilny jest zawsze lepszy od stacjonarnego, ale są sytuacje, gdy ta