Restauracja w hotelu uzdrowiskowym w Kamieniu Pomorskim to kolejna realizacja z zastosowaniem urządzeń chłodniczych marki GORT. Tym razem chodzi o zestaw bufetów, których wykończenie zostało skoordynowane z wystrojem wnętrz. Blaty z czarnego granitu, fronty z forniru dębowego z kontrolowanym układem słojów sprawiają, że bufety prezentują się elegancko.
- Nierdzewne cokoły ułatwiają utrzymanie higieny w pomieszczeniu. Brud nie dostaje się pod urządzenia. Cokoły można łatwo zdemontować i ponownie zamontować.
- Wnęki na talerze pozwalają w praktyczny sposób wykorzystać przestrzeń pod blatem. Oświetlenie LED dyskretnie podkreśla wnęki i ich zawartość tworząc dodatkowe punkty świetlne w pomieszczeniu w subtelny sposób dodające życia i elegancji urządzeniom i wnętrzu.
- Ranty z granitu 100 mm z tyłu i po bokach, idealnie spasowane z blatami i zgrane z układem ścian.
- Chłodzony blat pozwala zachować świeżość potraw serwowanych na zimno. Maszyneria chłodnicza zintegrowana, szafka serwisowa łatwo dostępna, w wykończeniu harmonizującym z całym zestawem.
- Wymiary elementów zestawu dostosowane do pomieszczenia i koncepcji klienta. Produkcja na zamówienie.
Plik PDF z tej realizacji do pobrania TU