B2B  | 

Bemar jezdny 3-komorowy, z neutralną szafką i rozsuwanym blatem

Na linię bemarów elektrycznych GORT składa się wiele modeli urządzeń. Wszystkie służą do podtrzymywania temperatury gorących potraw. Pojemniki GN z żywnością umieszczone wewnątrz komory ogrzewane są za pośrednictwem pary wodnej oraz powietrza. W bemarach elektrycznych zastosowano maty grzewcze, które umieszczone są bezpośrednio pod komorą. To rozwiązanie wpływa na zmniejszenie zużycia wody, a tym samym energii elektrycznej. Dodatkowo gwarantuje doskonały rozkład temperatur na całej powierzchni komory.
Ze względu na szeroki zakres zastosowania, a tym samym konstrukcję w asortymencie bemarów GORT dostępne są bemary jezdne oraz bemary stacjonarne. Większość z nich dostępny jest w wersji z niezależnym lub wspólnym sterowaniem komór.

W ofercie bemarów jezdnych występują bemary szkieletowe, szkieletowe z rozsuwanym blatem, z szafką podgrzewaną oraz z szafką podgrzewaną lub neutralną i rozsuwanym blatem. Bemary z rozsuwanym blatem znacznie ułatwiają wydawanie posiłków – blat może służyć jako dodatkowa powierzchnia odkładcza.

Linia bemarów jezdnych GORT cieszy się uznaniem użytkowników w Polsce i za granicą – głównie ze względu na swą niezawodność, solidną konstrukcję i estetykę wykonania. Te cechy czynią z bemarów jezdnych GORT doskonałe rozwiązanie dla profesjonalnej gastronomii.

Bemar jezdny 3-komorowy, z neutralną szafką i rozsuwanym blatem
 

Zapytaj o produkt


    KOD PRODUKTU: GBJ2133-134EG

    NAJWAŻNIEJSZE CECHY
    wymiary 1340 x 690 x 1004 mm
    moc 3 kW
    zasilanie 230 V
    ilość komór x pojemność 2 x GN1/1
    zakres regulacji temperatury bemara 30 – 100°C
    ilość niezależnych modułów drzwi szafki 3
    Bemar jezdny:
    • Niezależne sterowanie komór z indywidualnym włącznikiem i regulatorem temperatury.
      • Tłoczone komory przystosowane do współpracy z pojemnikami GN1/1-200 mm.
      • Oddzielne neutralne szafki.
      • Drzwi skrzydłowe zlicowane z korpusem.
      • Skrajne drzwi otwierane na 270o, środkowe na 180o.
      • Rozsuwany blat stanowi dodatkowe miejsce odkładcze i ułatwia wydawanie potraw.
      • Blokada blatów rozsuwanych w pozycji otwartej oraz zamkniętej.
      • Osłonięte prowadnice blatów co ułatwia utrzymanie czystości.
      • Listwa ściągająca skropliny spod blatu ograniczająca ich skapywanie na podłogę.
      • Pokrętło z płynną regulacją temperatury pracy.
      • Solidna i ergonomiczna konstrukcja urządzenia wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
      • Zawór spustowy umieszczony pod korpusem od strony obsługi.
      • Koła Ø125 mm, dwa obrotowe z hamulcem (od strony panelu sterowania) oraz dwa stałe.
      • Odbojnik  dookólny.
      • W wyposażeniu opcjonalnym:

        • GBY001 moduł 2 nośników z prowadnicami 4xGN1/1 do szafek.