Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

 B2B  | 

Bemar stacjonarny 1-komorowy, z szafką otwartą

Na linię bemarów elektrycznych GORT składa się wiele modeli urządzeń. Wszystkie służą do podtrzymywania temperatury gorących potraw. Pojemniki GN z żywnością umieszczone wewnątrz komory ogrzewane są za pośrednictwem pary wodnej oraz powietrza. W bemarach elektrycznych zastosowano maty grzewcze, które umieszczone są bezpośrednio pod komorą. To rozwiązanie wpływa na zmniejszenie zużycia wody, a tym samym energii elektrycznej. Dodatkowo gwarantuje doskonały rozkład temperatur na całej powierzchni komory.
Ze względu na szeroki zakres zastosowania, a tym samym konstrukcję w asortymencie bemarów GORT dostępne są bemary jezdne, bemary stacjonarne oraz bemary nastawne. Każdy z nich dostępny jest w wersji z niezależnym lub wspólnym sterowaniem komór.

W ofercie bemarów stacjonarnych występują bemary szkieletowe, z szafką otwartą, z neutralną szafką zamykaną oraz z szafką podgrzewaną.

Linia bemarów stacjonarnych GORT cieszy się uznaniem użytkowników w Polsce i za granicą – głównie ze względu na swą niezawodność, solidną konstrukcję i estetykę wykonania. Te cechy czynią z bemarów stacjonarnych GORT doskonałe rozwiązanie dla profesjonalnej gastronomii.

Bemar stacjonarny 1-komorowy, z szafką otwartą
 

Zapytaj o produkt


    KOD PRODUKTU: GBS1011-040EG

    NAJWAŻNIEJSZE CECHY

    wymiary 400 x 700 x 850 mm
    moc 1 kW
    zasilanie 230 V
    ilość komór x pojemność 1 x GN 1/1
    zakres regulacji temperatury bemara 30 – 100 °C

    Bemar stacjonarny:

    • Niezależne sterowanie komory z indywidualnym włącznikiem, regulatorem temperatury oraz zaworem spustu wody dla każdej z komór. 
    • Pokrętło z płynną regulacją temperatury pracy.
    • Tłoczona komora z oznaczeniem prawidłowego poziomu napełniania.
    • Szafka otwarta.
    • Solidna i ergonomiczna konstrukcja urządzenia wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
    • Komora bemara przystosowana do współpracy z pojemnikami GN1/1-200 mm.
    • Zawór spustu wody umieszczony z przodu na panelu sterowniczym (w zestawie 1 rurka spustu wody).
    • Bemar stacjonarny: regulowane nóżki pozwalające wypoziomować urządzenie.
    • Istnieje możliwość wykonania bemara o wysokości 900 mm (standard H).