Kuchnie elektryczne z LINII 900 GORT są przeznaczone dla profesjonalnej gastronomii. Obok kuchni elektrycznych z tradycyjnymi płytami grzewczymi, oferujemy również kuchnie ceramiczne. W tej grupie urządzeń dostępne są kuchnie 2-, 4-polowe nastawiane. Do produkcji kuchni ceramicznych są wykorzystywane wyłącznie profesjonalne płyty produkowane w Unii Europejskiej.
ZALETY KUCHNI CERAMICZNYCH
Do podstawowych zalet kuchni ceramicznych należy zaliczyć ograniczone zużycie energii w stosunku do tradycyjnych kuchni elektrycznych, łatwość kontroli nad procesem gotowania oraz sprawne przewodnictwo cieplne zachodzące tylko w wyznaczonych polach grzewczych. Dodatkowo płaskie i gładkie powierzchnie znacznie ułatwiają i przyspieszają czyszczenie.
TRWAŁOŚĆ I ESTETYKA WYKONANIA
Wszystkie modele urządzeń z LINII 900 GORT są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone w ergonomiczne pokrętła zapewniające płynne sterowanie mocą kuchni.