Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

 B2B  | 

Podgrzewacz płytowy z szafką

Podgrzewacze płytowe z LINII 700 GORT są przeznaczone dla profesjonalnej gastronomii. Urządzenia te bywają określane również jako solid topy. Do wyboru podgrzewacze płytowe w monoblokach (z piekarnikiem lub podstawą otwartą) lub nastawiane (do posadowienia na podstawach). Wszystkie modele zasilane gazem. W profesjonalnych kuchniach, podgrzewacze płytowe lokuje się najczęściej w pobliżu kuchni gazowych i elektrycznych. Kucharz zyskuje możliwość „wykańczania potraw” (końcowy etap obróbki termicznej), przygotowania sosów i podtrzymywania temperatury potraw w garnkach/rondlach odstawionych na podgrzewaczu płytowym.

NOWA FILOZOFIA PALNIKA

We tych modelach podgrzewaczy, które są połączone z kuchnią gazową, zastosowano wykonane z materiałów odpornych na korozję wysokiej klasy palniki, które przy swoich niewielkich rozmiarach charakteryzują się dużą mocą i idealnym spalaniem. Zapewniają równomierne grzanie całej powierzchni naczyń.

TRWAŁOŚĆ I ESTETYKA WYKONANIA

Wszystkie modele urządzeń z LINII 700 GORT są wykonane z najwyższą starannością z wysokiej jakości stali nierdzewnej i wyposażone w ergonomiczne pokrętła zapewniające płynne sterowanie mocą palników.

Podgrzewacz płytowy z szafką
 

Zapytaj o produkt


    KOD PRODUKTU: GT2000-080EV+S02

    NAJWAŻNIEJSZE CECHY

    wymiary 800 x 730 x 850 mm
    moc 10 kW
    powierzchnia robocza 770 x 572 mm

    Podgrzewacz płytowy:

    • Solidna, trzyczęściowa płyta grzewcza o dużej powierzchni roboczej.
    • Idealna gradacja temperatury na płycie.
    • Krótki czas nagrzewania płyty do wysokiej temperatury.
    • Temperatura do 500°C w centralnej części płyty.
    • Demontowany kominek można umyć w zmywarce, co ułatwia utrzymanie urządzenia w czystości.
    • Zapalacz piezoelektryczny.
    • Ergonomiczne pokrętła i płynne sterowanie mocą podgrzewacza.
    • Urządzenie szczegółowo przetestowane i dopuszczone (CE) przez jedną z najbardziej rygorystycznych jednostek notyfikowanych w Europie.
    • System łączenia „na włos” – idealnie płynne połączenie z sąsiadującymi elementami z LINII 700 GORT.
    • Korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
    • Nogi szafki okrągłe, z możliwością regulacji wysokości.
    • Do szafek otwartych z LINII 700 można w dowolnym momencie zamontować drzwi uzyskując szafkę z drzwiami skrzydłowymi. Drzwi są uniwersalne – możliwość zamontowania jako prawe lub lewe.
    • Przy zamówieniu należy określić rodzaj gazu (G20; G25; G25.3; G2.350; G27; G30/G31).